Bebe’s Pick

giphy.gif

 

Firstly, big thanks to kak La Princesa yang udah bikin ketiga game ini dan jujur aja aku menikmati semua—meskipun untuk Twenty about myself telat ngepostnya wkwkwk.

Dan as always, aku lagi-lagi kena tag si dedek misterius, Zy, dan juga kakak senpai kesayangan, kak Gecee. Thanks for tag me, gaes ^-^

Okay, ini jawabanku. Adakah yang sama?

 


Here are the rules!

  1. 101 pertanyaan bukan jumlah yang sedikit, jadi secara umum: usahakan buat menjawab sependek dan sepraktis mungkin. Kalian tahu istilah TLDR? Too long, didn’t read, alias kalo kepanjangan pembaca kalian bakal males baca sampe abis. Kalo mau pake alasan di beberapa pertanyaan it’s okay, tapi usahakan buat tetep ringkas dan sekitaran satu-dua baris aja.
  2. Buat nyari 202 pilihan ternyata nggak mudah, karena banyak aspek yang harus dipikirkan. Beberapa pertanyaan juga bukan punya aku, dan demi menghormati kakak-kakak yang sudah mikirin game ini: partisipan cuma boleh memilih satu dari dua pilihan yang tersedia dari setiap nomor. Jangan bikin jawaban sendiri, ya. Jangan golput dan jangan nawar (misal: ini buat ini, itu buat itu, dsb).Beberapa pertanyaan emang susah dan ditujukan buat mengetes preferensi kita. Jadi kalo kalian ngejawabnya semau kalian … yha. (Disclaimer: this point is written not for my own sake but after internal discussion from people involved).
  3. Karena beberapa pertanyaan membutuhkan pengetahuan lebih, sangat disarankan googling buat cari tahu. Bikos jawaban ‘aku nggak tahu/aku nggak pernah’ itu nggak seru sama sekali.
  4. Terakhir dan yang terpenting: please, please, please don’t be a joykiller by neglecting the rules. Game ini buat seru-seruan, kok, dan gak ada judges-nya yang bakal menilai jawaban kamu bener atau salah, atau udah sesuai rules belum. TAPI, rules juga dibuat supaya game-nya lebih (dan tetep) seru. Jadi tahu sama tahu ajalah, yha.
  5. To add more fun: you can count how many times you sigh while answering difficult questions. This isn’t mandatory, tapi di akhir kalian bisa mikir seberapa jauh kemampuan kalian memutuskan sesuatu.
  6. Terima kasih apabila rules-nya juga di-copy and paste biar ikut tersebar dan banyak orang yang baca. Yang paling penting empat poin di atas diikutin ya kalo mau ikutan.

 

So, here they are!!

 

  1. Fangirling or Writing?
     >> Fangirling.
  2. Sea or Sky?
    >> Sky.
  3. Fried or Grilled?
    >> Fried
  4. Checkered or Plain?
    >> Plain.
  5. Movies or TV show?
    >> Movies.
  6. Romantic or Spontaneous?
    >> Spontaneous.
  7. Downtown or Suburb?
    >> Downtown.
  8. Coffee or Tea?
    >> Tea.
  9. Pants or Skirt?
    >> Skirt.
  10. Alien or Zombie?
    >> Alien.
  11. Cold or Hot?
    >> Cold.
  12. Everest or Sahara?
    >>Everest.
  13. Savoury or Sweet?
    >> Sweet.
  14. Flats or Heels (including wedges)?
    >> Flats.
  15. Book or E-reader?
    >> Book.
  16. Dawn or Dusk?
    >> Dusk.
  17. Sunrise or Sunset?
    >> Sunrise.
  18. Scrambled eggs or Sunny side up?
    >> Scramble eggs.
  19. Bracelet or Necklace?
    >> Necklace.
  20. 3D or Regular?
    >> 3D.
  21. Karaoke or Theater?
    >> Karaoke.
  22. Attic or Basement?
    >> Attic.
  23. Chocolate or Vanilla?
    >> Vanilla.
  24. Hoodie or Sweater?
    >> Hoddie.
  25. Crossword or Puzzle?
    >>  Crossword.
  26. Saturday or Sunday?
    >> Saturday.
  27. Heat wave or Snowstorm?
    >> Snowstrom
  28. Black forest or Red velvet?
    >> Black forest.
  29. Lip balm or Lipstick?
    >> Lip balm.
  30. Busking or On stage?
    >> Busking.
  31. Neon yellow or Pink fuchsia?
    >> Pink fuchsia.
  32. Bungee jumping or Ocean diving?
    >> Bungee Jumping.
  33. Sour or Spicy?
    >> Spicy—meskipun sejujurnya aku nggak suka pedes sih—.
  34. Gloss or Matte?
    >> Matte.
  35. Dystopia or Fantasy?
    >> Fantasy—tapi dari namanya, kusuka dystopia. Gimana ini? :v—.
  36. Eastern or Western?
    >> Eastern—suka oppa koriya, masuk easthern kan? :v—.
  37. Aboard or Local?
    >> Local.
  38. Broccoli or Spinach?
    >> Spinach.
  39. Fedora or Snapback?
    >> Fedora.
  40. Ninja or Pirate?
    >> Pirate.
  41. Dance or Sing?
    >> Sing.
  42. Derawan or Gili Trawangan?
    >> Gili Trawangan.
  43. Dumpling or Spring roll?
    >> Spring roll—itu lumpia bukan sih?—.
  44. Shades or Watches?
    >> Watches.
  45. Leader or Maknae?
    >> Maknae.
  46. Black or White?
    >> White.
  47. Cruise or Safari?
    >> Cruise.
  48. Pasta or Pizza?
    >> Pizza.
  49. Leather strap or Nato strap?
    >> Nato strap.
  50. Classic or Hardcore metal?
    >> Classic.
  51. Call or Text?
    >> Text.
  52. Mexican’s Dia de Muertos or Spain’s Las Fallas?
    >> Spain’s Las Fallas.
  53. Ramen or Udon?
    >> Ramen.
  54. Braces or Veneer?
    >> Veneer.
  55. Dragon or Unicorn?
    >> Unicorn.
  56. Analog or Digital?
    >> Analog.
  57. Eltz Castle or Neuschwanstein Castle?
    ^ Neuschwanstein Castle.
  58. Fries or Mashed?
    >> Fries.
  59. Tee or Tuxedo?
    >> Tuxedo.
  60. Mad Hatter or Willy Wonka?
    >> Willy Wonka.
  61. Pencil or Pen?
    >>Pencil.
  62. Chopstick or Fork?
    >> Fork—karena aku nggak bisa pake sumpit wkwkwkwk—.
  63. Cheongsam or Saree?
    >> Cheongsam.
  64. Board game (for example: monopoly) or Card game (for example: UNO, poker)?
    >> Board game.
  65. Alone or Together?
    >> Together.
  66. Café or Street food?
    >>  Street food.
  67. Citizen or Entities with super powers (could be superhero or super villain)?
    >> Entities with super powers.
  68. Line or WhatsApp?
    >>  Line.
  69. Indian curry or Japanese curry?
    >> Indian Curry.
  70. Mermaid or Siren?
    >> Mermaid.
  71. Left or Right?
    >> Right.
  72. Gari (pickled ginger) or Wasabi?
    >> Gari deh keliatannya, soalnya aku juga belum pernah nyobain semua :v.
  73. Paintball or Water sniper?
    >> Water snipper.
  74. Bright or Dim?
    >> Bright.
  75. Cup or Tumbler?
    >> Tumbler.
  76. Jenga or Pop up pirate?
    >> Jenga.
  77. Sleek or Tousled?
    >> Tousled—karena rambutku lurus, jadi rada terobsesi kalo sama nih hairstyle wkwk—.
  78. Sop Janda or Tengkleng?
    >> Tengkleng—dan jujur aku belum pernah makan semuanya ._.—.
  79. Darth Vader or Saruman?
    >> Saruman.
  80. Retro or Futuristic?
    >> Retro.
  81. Cheddar or Mozzarella?
    >> Cheddar.
  82. Ethan Hunt or James Bond?
    >> Ethan Hunt.
  83. Born with talent or Skilled by learning?
    >> Born with talent.
  84. Cone or Popsicle?
    >> Cone.
  85. Chiptune or EDM?
    >> EDM.
  86. Gardening or Knitting?
    >> Knitting.
  87. Maki or Nigiri?
    >> Maki—astaga, aku nggak pernah makan sushi sebenernya—.
  88. Lego or Origami?
    >> Lego.
  89. Konglish or Singlish?
    >> Konglish—sekalian buat belajar bhakz—.
  90. Baking or Cooking?
    >> Baking.
  91. Fashion Police or Grammar Nazi?
    >> Fashion Police.
  92. Mountain Lion or Snow Leopard?
    >> Mountain Lion.
  93. Go Pro or Polaroid?
    >> Polaroid.
  94. Hiking or Surfing (the ocean, ofc, not the web)?
    >> Surfing.
  95. Director or Writer?
    >> Writer.
  96. Archery or Fencing?
    >> Archery.
  97. Selfie or Lensed by someone else?
    >> Lensed by someone else.
  98. Plane or Road trip?
    >> Plane.
  99. Backyard or Terrace?
    >> Backyard.
  100. Bila Kau Tak Di Sampingku or Kisah Klasik Untuk Masa Depan?
    >> Kisah Klasik Untuk Masa Depan.
  101. BONUS (you can just skip, or you can just randomly answer bcz *sure af* google won’t help): Badai Asmara or T-rex Bumbu Bali?
    >> T-rex Bumbu Bali—keliatan lebih ucul :v—.

 

 


 

giphy2

Hai… tiba saatnya untuk ber-tag ria…

 

Beby; Kak Nit; Kak Eci; Dedek Elsa; Ais; Cathlyn; Ref; Nilam; Kak Ngel; Kak Fan; Mayla.

 

Dan buat yang kena ataupun yang belum kena, maaf kalo seumpama udah buat. Aku juga nggak tau hehehe. Oh ya, kalo yang belum buat dan barusan buat, jangan lupa pingback balik yap wkwkwk.

 

Warm Regards,

— BaekMinJi93 a.k.a Bebe —

Iklan

2 thoughts on “Bebe’s Pick

Please take your bill here, dear ^^

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s